Zabudol som hesloRegistrácia

Cestoviny (48)

Zoraď podľa:

Tajarin na prepustenom masle s hríbikmi a syrom Grana Padano
V jednoduchosti je krása - presvedčte sa o tom:)

Ľahký, chutný obed či večera

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


1 - 2 osoby

200 g hladkej múky
2 ks vajcia
soľ
maslo
150 g hríbikov
syr Grana Padano

Pracovný postup

Múku a vajcia vypracujeme na hladké cesto, ktoré zabalíme do fólie a necháme odpočinúť 30 minút.
Potom cesto vyvaľkáme pomocou nadstavcu na cestoviny na pláty, z ktorých vytvoríme tenké rezance.
Na panvici na rozpustenom masle opečieme nakrájané huby, pridáme uvarené rezance a dochutíme soľou a paprikou.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia