07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Jedlo pripravil v Teleráne šéfkuchár Vladimír Morochovič.
Radi experimentujete? Zabudnite na vianočnú klasiku a skúste kapra trošku inak
Doprajte si zmenu a vyskúšajte túto ázijskú dobrotu!
Vedeli ste, že krevety majú afrodiziakálne účinky? ;)
Losos sa považuje za jednu z najtučnejších rýb, ale pokiaľ ju nebudete vysmážať určite vám neuškodí. Najlepšie chutí pripravený jednoducho, na masle s bylinkami a citrónom. Môžete si ho pripraviť aj na Vianoce napríklad so zelerovým šalátom. Získate chutné a ľahké štedrovečerné ...
Pochúťka aj pre najnáročnejšie jazýčky
40 stredne veľkých lastúr
250 ml ľadového vína
3 PL olivového oleja
morská soľ
korenie
rukola alebo iný zelený šalát
citrón
Ingrediencie Beurre Blanc:
4 šalotky, nakrájané najemno
12 ks celého čierneho korenia
125 ml ľadového vína
8 PL masla
morská soľ