Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (384)

Zoraď podľa:

Domáce rezance s tekvicou, slaninou, čili, posypané dolnopaseckým bio syrom
Fantastický tip na ľahký obed či večeru!

Už ste sa pustili do prípravy domácich rezancov? Stojí to za to!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

200 g hladkej múky
2 vajcia
červená cibuľa
tekvica
čilli paprika
soľ
korenie
dolnopasecký bio syr
olivový olej

Pracovný postup

Z vajíčka a múky vypracujeme cesto, ktoré necháme chvíľu nakysnúť.
Pomocou robota vyvaľkáme cesto na tenké pláty.
Vymeníme si nástavec na tenké rezance a pláty tak pokrájame.
Následne rezance uvaríme v hrnci s osolenou vodou.
Na panvici orestujeme na olivovom oleji nakrájanú slaninu, cibuľu, tekvicu a pridáme uvarené rezance.
Dochutíme nasekanou čilli papričkou, soľou, korením a podľa potreby podlejeme vodou, v ktorej sme rezance varili.
Pri podávaní posypeme nastrúhaným syrom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia