Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (68)

Zoraď podľa:

Pstruh na grile s tlačenými zemiakmi a smotanovou omáčkou
Čo tak si dnes dať rybku?

Rýchly a chutný obed plný vitamínov!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

4 ks čerstvých pstruhov
soľ
čierne mleté korenie
čerstvý tymian
800 g zemiakov
100 g masla
petržlenová vňať
60 g parmezánu
100 ml olivového oleja
300 ml smotany
100 ml bieleho vína

Pracovný postup

Očisteného pstruha si dôkladne osušíme a vyfiletujeme.
Takto pripravenú rybu osolíme, okoreníme a opečieme na panvici z každej strany. Nakoniec pridáme čerstvý tymian.
Uvarené zemiaky si pretlačíme, pridáme maslo, soľ, parmezán a petržlenovú vňať, dochutíme soľou.
Omáčku si pripravíme nasledovne: biele víno zredukujeme na minimum a zalejeme smotanou. Dochutíme čerstvou vňaťou, soľou, korením.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia