Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (51)

Zoraď podľa:

Bravčové ragout so slaninou, paprikou a hubami so zemiakovou haruľou
Čo dnes na obed? Čo tak toto chutné ragout?

Skvelé ragout a zemiaková placka - to je jednoducho dokonalá kombinácia!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2 - 4 osoby

500 g bravčovej panenky
50 ml olivového oleja
120 g cibule
cesnak
120 g slaniny
2 ks farebných paprík
150 g šampiňónov
200 ml smotany 30%
soľ
čierne mleté korenie
vývar
4 ks klasických zemiakovýcg placiek

Pracovný postup

Bravčovú panenku nakrájame na jemné rezance a sprudka opečieme na panvici.
Pridáme nakrájanú slaninku, cibuľu, cesnak a farebnú papriku a všetko spolu orestujeme.
Pred koncom pridáme šampiňóny a nakoniec ragout zjemníme smotanou a vývarom.
Podávame s klasickými zemiakovými plackami.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia