Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (381)

Zoraď podľa:

Karfiolovo-hlivové fašírky
Varili sme chutne a lacno s Gizkou Oňovou

Chutné fašírky pre vegetariánov, ktoré však určite zachutia aj milovníkom mäska :)

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osobou

1 stredne veľký karfiol
300 g hlív
2 cibule
2 vajcia
3 rožky
2 dcl mlieka
soľ
korenie
majoránku
3 strúčiky cesnaku
petržlenovú vňať
olej na vyprážanie
strúhanku na obaľovanie

Pracovný postup

Na 3 PL oleja speníme na drobno nakrájanú cibuľu.
Pridáme posekanú hlivu, osolíme, okoreníme a dusíme do mäkka.
Karfiol nakrájame na menšie kusy a krátko predvaríme v osolenej vode.
Rožky namočíme do mlieka a dobre vytlačíme.
Pridáme vajcia, cesnak, petržlen, udusenú hlivu a precedený karfiol.
Z masy odoberáme polievkovou lyžicou fašírky, ktoré vytvarujeme, obalíme v strúhanke a vyprážame v oleji.
Podávame so zemiakovou kašou a hlávkovým šalátom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia