Zabudol som hesloRegistrácia

Torty (28)

Zoraď podľa:

Bezlepková čokoládová torta
Dokonalá maškrta na nedeľné popoludnie

Čokoláda na vrchu, čokoláda vnútri - čo viac si priať?!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6-8 osôb

Na korpus:

240 g horkej čokolády, použili sme 74%
200 g masla
6 vajec
6 lyžíc černicového ochuteného medu

Na krém:

200 ml kokosovej smotany
140 g horkej čokolády

Na ozdobenie:

ochutený med
ovocie

Pracovný postup

Vo vodnom kúpeli si roztopíme maslo s čokoládou.
Vajcia vyšľaháme s ochuteným černicovým medom a postupne prilejeme zmes čokolády a masla.
Hmotu dôkladne premiešame, aby sa spojili všetky zložky, vylejeme do papierom vystlanej formy na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre na 150°C 25-30min. (Korpus je upečený, ak špáradlo ostane jemne špinavé, inak by sa nám korpus vysušil)
Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu s kokosovou smotanou, dôkladne premiešame a mierne vychladnutou zmesou potrieme korpus. Na vrch ozdobíme ochuteným medom a ovocím podľa chuti.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia