Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (379)

Zoraď podľa:

Koláč s kvasenou kapustou, restovanou slaninkou a syrom Chedar
Quiche na slovenský spôsob!

Oslávte kapustovú sezónu netradične!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

500 g lístkového cesta
500 g kyslej kapusty
250 g kyslej smotany
150 g syru chedar
3 vajcia
300 g oravskej slaniny
50 kryštálového cukru
1 cibuľa

Pracovný postup

Kyslú kapustu si dobre umyjeme, aby sme ju zbavil kyslosti a pokrájame na drobno.
Na skaramelizovanom cukre ju dobre orestujeme a podusíme s trochou vody do mäkka.
Po vychladnutí zmiešame s kyslou smotanou, vajíčkom, orestovanou slaninkou a strúhaným Chedarom.
Poukladáme na vyvaľkané lístkové cesto a dáme do rúry piecť tak na cca 30 minut.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia