Zabudol som hesloRegistrácia

Hovädzie (42)

Zoraď podľa:

Kimchi kapusta s grilovanou sviečkovicou
Oslávte kapustovú sezónu netradične!

Tomu sa hovorí dokonalé prepojenie chutí!

Tip: Rada šéfkuchára: Kimchi kapustu odporúčam kvôli jej špecifickej príprave zakúpiť v niektorom z obchodov z exotickými potravinami.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


1 - 2 osoby

500 g Kimchi kapusty
300 g hovädzej sviečkovej
50 g Chilli
50 g byliniek
soľ
korenie
1 dcl olivového oleja

Pracovný postup

Sviečkovicu si opracujeme a dáme do marinády z byliniek, olivového oleja, trocha soli a korenia. Pokiaľ je to možné tak zavákuujeme.
Vložíme do varnej nádoby a „varíme“ na 65 stupňoch 3 hodiny.
Následné rýchlo schladíme v ľadovej vode.
Vcelku prudko opečieme a podávame krájané na tenké plátky.
Podávame s Kimchi kapustou a prípadne s ryžovými rezancami.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia