Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (51)

Zoraď podľa:

Bravčový rezeň v orechovom obale
Zabudnite na trojobal a vyskúšajte orechy!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

600 g bravčového stehna alebo karé
150 g na jemno posekaných vlašských orechov
100 ml oleja
2 vajcia
10 ml minerálnej vody
šťava z ½ citróna
cayanské korenie
mletá pálivá paprika
soľ

Pracovný postup

Očistené umyté mäso pokrájame naprieč vlákien na plátky, jemne naklepeme, osolíme, okoreníme mletou paprikou a pokvapkáme citrónovou šťavou.
Takto upravené mäso necháme ½ hodiny odpočívať.
Vajcia rozšľaháme so soľou a minerálnou vodou.
Mäso obaľujeme v rozšľahaných vajciach, mletých orechoch a vyprážame do zlatova z oboch strán na malom množstve oleja.
Podávame so šalátom alebo zemiakovým pyré.
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia