Zabudol som hesloRegistrácia

Hovädzie (41)

Zoraď podľa:

Bravčové líčka na hrachovom pyré s jabĺčkom pečenom v chrenovom džúse
Šťavnaté hovädzie mäsko s lahodnýnm pyré!

Dokonalé nedeľné potešenie

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

500 g bravčových líčok
200 g koreňovej zeleniny
50 g paradajkového pretlaku
100 ml červeného víno
bylinky
soľ
korenie
150 g hrach sušený
olivový olej
2 jabĺčka
chren

Pracovný postup

Líčka sprudka opečieme, pridáme zeleninu, pretlak, zalejeme vínom a pečieme cca 2 hodiny na 180 stupňov.
Hrach uvaríme v slanej vode s bylinkami a rozmixujeme s olivovým olejom.
Chren zmiešame s jablkovým džúsom, polejeme jabĺčka a pomaličky pečieme.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia