10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
14/01/2015
Ak máte podobné, radi ich uverejníme na našej stránke. Stačí nám napísať na adresu varenypeceny@markiza.sk a tie najlepšie odmeníme.
07/01/2015
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
Recept finalistky šou MasterChef Anity Jassóovej.
Chimichurri je korenená bylinková omáčka doplnená kápiou, limetkovou šťavou a olivovým olejom. Pôvod je v Argentíne.
Toto jedlo si môžete robiť po celý rok, veď jahody kúpite aj v decembri.
Pripravíme ho tak, ako keby sme išli variť polievku s králikom a zeleninou.
Nezabudnite na to, že quinoa sa nesmie prevariť. Keď ju dáte na lyžičku, mala by vyzerať ako olúpané proso.
Ďalší recept z projektu TV Markíza Hýbsa v kuchyni s rozumom!
Ideálne je ich podávať so zemiaky s opečenou cibuľkou.
Hriešna dobrota na sviatočný deň :)
Lahodné šťavnaté mäsko s dokonalou prílohou!
Chutné fašírky pre vegetariánov, ktoré však určite zachutia aj milovníkom mäska :)
Ak máte trocha naviac času, určite si skúste pripraviť domáce vaječné cestoviny, výsledok bude stáť za to.
Lahodné krémové rizoto, šťavnaté mäsko a lahodná chuť tekvice
Tenučké cesto, paradajky, šunka, syr a bazalka kombinácia chutí, ktorú milujú malí aj veľkí
Neviete, čo na nedeľný obed? Čo tak túto lahodnú kotletu?
A ide sa grilovať!
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Odporúčame podávať so slivkovou omáčkou, ktorá dokonale vyladí chuť jedla.
Topinambur je skutočný elixír zdravia! Tak prečo z neho neurobiť napríklad..koláč?
Bezlepkové trhance od diváčky Katky Pavlovičovej
Najjednoduchší recept, prvýkrát som ho urobil keď som nemal viac času. Odvtedy je v rodine favorit, napísal nám Tomi.
Tomu sa hovorí preniesť vône mora na tanier! ;)
Jedlo inšpirované Talianskom a Stredomorím. Ozvláštnené kešu orieškami pochádzajúcimi z ďalekej Brazílie ;-).
Skvele chutia s brokolicou a cherry paradajkami pridal čitateľ Ladislav
Aj šišky môžu byť bezlepkové. Neveríte, vyskúšajte recept od vás pre vás, ktorý pridala Katka 123456
Pri tomto recepte , nepotrebujete kečup ani paradajkovú šťavu. Carbonara to je vajíčko, prosciutto a smotana v lahodnej omáčke.
Zelerový šalát je skvelou alternatívou ku klasickému majonézovému šalatu. Ak si vo sviatočné dni doprajeme tento šalát, navaríme zdravo, chutne a naše telo obohatíme aj o zdraviu prospešné látky.
Vedeli ste, že krevety majú afrodiziakálne účinky? ;)
Losos sa považuje za jednu z najtučnejších rýb, ale pokiaľ ju nebudete vysmážať určite vám neuškodí. Najlepšie chutí pripravený jednoducho, na masle s bylinkami a citrónom. Môžete si ho pripraviť aj na Vianoce napríklad so zelerovým šalátom. Získate chutné a ľahké štedrovečerné ...
Po tomto jedle sa budete oblizovať až za ušami!
100 g teľacieho mäsa
vajíčko
2 žĺtka
100 g slaniny
200 g hŕstky
50 g hnedého cukru
1 citrón
200 ml smotany
1 cibuľa
cesnak
sol
korenie
údená paprika
rasca