Zabudol som hesloRegistrácia

Dezerty (215)

Zoraď podľa:

Rýchly čokoládový koláč pre začiatočníkov
Tento koláčik zvládnete ľavou zadnou!

Ako sa hovorí, v jednoduchosti je krása!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 - 8 osôb

3 vajíčka
165 g čokolády na varenie
šľahačka
ovocie

Pracovný postup

Oddelíme bielka od žĺtok. Bielka dáme na chvíľu do chladničky.
V miske si v parnom kúpeli roztopíme čokoládu.
Potom ju necháme trošku vychladnúť a poriadne do nej vmiešame vajíčka.
Do čokoládovej zmesi nakoniec postupne primiešame snehovú penu z bielok a hotovú hmotu vylejeme do menšej tortovej formy.
Pečieme pri 170 °C približne 20- 30 minút.
Na ozdobenie použijeme šľahačku a ovocie.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac dezertov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia