Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (72)

Zoraď podľa:

Kačacie prsia na cestovine z fazuľovej múky s rýdzikmi, brusnicami a pikantnou malinovou omáčkou
Šťavnaté kačacie mäsko, cestoviny a lahodná omáčka!

Rýchly a chutný tip na nedeľný obed

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

600 g kačacích pŕs
200 g cestovín z fazuľovej múky
100 g rýdzikov
50 g sušených brusníc
bazalka
100 g malín
pomarančová a citrónová kôra a šťava
horčica

Pracovný postup

Kačacie prsia opečieme sprudka na panvici a dáme cca na 10 minút dopiecť do rúry na 180 stupňov.
Na cibuľke speníme nakrájané rýdziky a brusnice.
Pridáme bazalku a maslo, osolíme a pridáme uvarené cestoviny.
Na masle speníme citrónovú a pomarančovú kôru pridáme maliny, horčicu a červene víno a krátko povaríme.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia