Zabudol som hesloRegistrácia

Hovädzie (41)

Zoraď podľa:

Španielsky vtáčik v 21. storočí
Lahodné jemné mäsko, mrkvové pyré a fantastické krúpy

Zabudnite na španielskeho vtáčika zo školskej jedálne!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

600 g hovädzieho steaku
200 g mrkvy
0,3 l pomarančového džúsu
200 g krúpov
100 g zrejúceho syra
50 g masla
50 g slaniny
1 šalátová uhorka
200 g kyslej smotany
4 prepeličie vajíčka
soľ
korenie
olej

Pracovný postup

Na rozpálenej panvici opečieme hovädzí steak, ktorý dorobíme v rúre cca 15 minút.
Mrkvu uvaríme v pomarančovom džúse, osolíme a rozmixujeme na hladké pyré.
Uhorku rozmixujeme v kyslej smotane a ochutíme kôprom.
K opečenej cibuľke pridáme krúpy, zrejúci syr a maslo.
Podávame s hovädzím steakom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia