Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (51)

Zoraď podľa:

Bravčové mäso so s karamelizovanou omáčkou
Nemáte chuť na "čínu"?

Do chrumkava vysmažené bravčové kúsky s lahodnou sladkou omáčkou

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

500 g bravčového stehna
1 vajíčko
4 PL ryžového vína
2 PL čínskeho octu
soľ
2 PL kukuričného škrobu
cukor
3 PL paradajkového pretlaku
4 PL sójovej omáčky

Pracovný postup

Mäso a všetky suroviny umyjeme a mäso nakrájame na plátky cca 1x1,5x 4cm dlhé.
V miske zmiešame ryžové víno, sójovú omáčku, soľ, ocot, pridáme do mäsa a necháme par minúť odležať.
V miske si pripravíme cestíčko - zmiešame vaječné bielka a solamyl, v pomere 1:2 (solamyl-voda)
Jednotlivé kúsky mäsa obalíme v cestičku a smažíme v rozpálenom oleji do chrumkava.
Na panvici si pripravíme omáčku z pretlaku, octu, cukru, trošky vody a solamylu. Povaríme a pridáme vyprážané kúsky mäsa, zamiešame a podávame.
Na tanieri posypeme sezamom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia