Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (383)

Zoraď podľa:

Krémové tekvicové rizoto s kúskami teľacej sviečkovej
Tak TOTO rizoto musíte vyskúšať!

Lahodné krémové rizoto, šťavnaté mäsko a lahodná chuť tekvice

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

120 g ryže arborio
90 g šalotky
4 strúčiky cesnaku
biele víno (podľa potreby na podlievanie)
hydinový vývar (na podlievanie)
100 g masla
200 g parmezánu
čerstvý tymián
soľ
mleté čierne korenie
400 g teľacej sviečkovej
50 ml olivového oleja
čerstvá bazalka

Pracovný postup

Ryžu arborio orestujeme na šalotke, cesnaku a tymiane,podlejeme bielym víno a hydinovým vývarom a pomaly varíme na spôsob al dente .
Upečenú tekvicu nakrájame na menšie kúsky a pridáme do uvarenej ryže. Všetko spolu premiešame dochutíme soľou a korením.
Teľaciu sviečkovú okoreníme a sprudka opečieme na panvici. Solíme až na konci. Servírujeme s čerstvou bazalkou, posypané parmezánom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia