12/02/2019
Pripravil ich šéfkuchár Peter Varga, ktorý pôsobí v Dubline.
10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
07/01/2015
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Šťavnaté cesto obohatené marhuľkami
Korpus:
260 g cmaru
90 g najemno pomletých ovsených vločiek
2 menšie banány
80 g agávového sirupu
140 g mletých vlašských orechov
1 ČL prášku do pečiva (bezlepkového)
1/2 ČL mletej škorice
1 ČL mletej vanilky
100 g nadrobno nakrájaných sušených marhúľ
kokosový olej na vymastenie
mleté orechy na posypanie plechu
Na vrch:
350 g odkôstkovaných marhúľ
500 ml vody
4 PL brezového cukru alebo 2 PL stévie
2 vrecúška želatíny alebo 1 PL agaru