12/02/2019
Pripravil ich šéfkuchár Peter Varga, ktorý pôsobí v Dubline.
15/02/2016
Tak touto dobrotou sa môžete rozmaznať skutočne kedykoľvek!
18/08/2016
Neveríte? Inšpirujte sa šéfkuchárom Vladom Morochovičom.
26/10/2016
Hlavnou surovinou je biela a červená čerstvá kapusta.
12/02/2019
Túto čokoládovú penu si obľúbite.
07/01/2015
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Ideálne je ich podávať so zemiaky s opečenou cibuľkou.
Kuracie prsia, šalvia a prosciutto - dokonalá kombinácia!
Lahodné, šťavnaté kuracie mäsko s ľahkým šalátom! Dokonalé!
Recept vznikol náhodou. Výzvou bolo využiť čo najviac z králika. Skelety a odrezky boli základ do francúzskeho vývaru, ktoré treba s peknými kúskami. Krásne zmäkli a chytili úžasnú chuť.
Výborné jedlo pre tých, ktorí obľubujú chute Stredomoria a zeleninu nám poslal Ladislav :)
Vyskúšajte paprikáš trochu inak! Napríklad podľa Gizky Oňovej! :)
500 g kuracích pŕs
150 g cibule
1 zelenú papriku
1 paradajku
2 bobkové listy
1 KL majoránky
3 zrnká nového korenia
2 PL červenej papriky
1/2 dl oleja
80 g taveného syra (Karička, Lunex)
soľ, korenie