Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (51)

Zoraď podľa:

Bravčové na hríboch
Dokonalé jedlo na nedeľný obed

Zhrešte s týmto lahodným bôčikom!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

čerstvé hríby mix
zeleninový vývar
bravčový bok s kožou
slanina
sušené suchohríby
ľahká sójová omáčka
údený olej
zemiaky
maslo
mlieko
soľ
korenie
maslo
olivový olej
barbeque omáčka

Pracovný postup

Bôčik vložíme do pekáča osolíme, podlejeme vodou a pečieme pri 160°C, 4hodiny.
Keď je bôčik hotový, stiahneme ho z kože (kožu si ponecháme).
Zaťažíme druhým plechom s váhou aspoň 6 kg aby sa na bôčik pekne vyrovnal. Naporcujeme na rovnomerné obdĺžniky.
Uvaríme si zemiakovú kašu ktorú zjemníme jogurtom.
Šampiňóny, hlivu a malé cibuľky si opečieme na oleji do zlato hneda.
Kožu očistíme od prebytočného tuku a zrolujeme.
Nakrájame na pásiky a vysmažíme.
Naporcovaný bravčový bok opečieme zo všetkých strán, servírujeme so zemiakovou kašou, opečenými hríbmi, perlovými cibuľkami,lardom a výpekom z pekáča.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia