Zabudol som hesloRegistrácia

Dezerty (217)

Zoraď podľa:

Bezlepkové gaštanovo čokoládové cupcakes
Dokonalé čokoládové pokušenie

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 - 8 osôb

Na muffiny:

­220 g gaštanového pyré
­4 vajcia
­90 g práškového cukru
­100 g mletých mandlí
­3/4 ČL prášku do pečiva

Na krém:

­120 g práškového cukru
­120 g masla
­20 g kakaa
­30 g horkej čokolády
­50 ml šľahačkovej smotany

Pracovný postup

Vajíčka vyšľaháme spolu s práškovým cukrom a gaštanovým pyré do peny.
Následne primiešame mandle s práškom do pečiva, rozdelíme do košíčkov a pečieme pri 180°C cca 20 minút.
Na krém zalejeme horkú čokoládu horúcou smotanou, rozmiešame do hladka a necháme vychladnúť.
Vyšľaháme maslo s práškovým cukrom a kakaom, pridáme smotanu s čokoládu a šľaháme, kým sa nám zmes zdvojnásobí.
Pomocou cukrárskeho sáčku ozdobujeme vychladnuté muffiny čokoládovým krémom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac dezertov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia