Zabudol som hesloRegistrácia

Predjedlá (105)

Zoraď podľa:

Konfit z kačacích stehien s hruškovo - ricottovým tartarom a kompótom z červenej cibule
Úžasná kombináciá chutí

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

450 g kačacích stehien
morská soľ
čerstvý tymián
3 strúčiky cesnaku
125 g ricotty
250 g hrušiek
250 g červenej cibule
1 dcl octu balsamico
3 dcl červeného vína
bageta
soľ
biele korenie
125 g masla

Pracovný postup

Kačacie stehná posolíme, okoreníme, vmasírujeme do nich čerstvý tymian a olivový olej a dáme piecť pri teplote 90 stupňov po dobu 3,5 hod
Čerstvé hrušky nakrájame na malé kocky, spojíme s riccotou a dochutíme soľou a korením
Pustíme sa do kompótu z červenej cibule. Cibuľku nakrájame na tenké kolieska, speníme na masle, pridáme cukor a necháme skaramelizovať. Pridáme balsamicový ocot, kvalitné červené víno a necháme zredukovať
Z hotových kačacích stehien oberieme mäsko, ktoré sa nám bude krásne oddeľovať a dochutíme podľa potreby soľou a korením
Servírujeme s hruškovo - riccotovým tartarom a kompótom z červenej cibule
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia