Zabudol som hesloRegistrácia

Zeleninové (202)

Zoraď podľa:

Podpňovka na krupici
Dokonalé prepojenie chutí

Tak TOTO musíte vyskúšať!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

600 g huby podpňovky
cibuľa
cesnak
šalátová uhorka
100 g kyslej smotany
kôpor
100 g masla
krupica

Pracovný postup

Krupicu do zlatova opečieme na masle.
Podpňovku taktiež orestujeme na cibuľke a cesnaku do mäkka.
Premiešame s opraženou krupicou.
Podávame s uhorkovým šalátom ochuteným kôprom a kyslou smotanou.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov zo zeleniny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia