Zabudol som hesloRegistrácia

Dezerty (215)

Zoraď podľa:

Banánové indianky s čokoládovou polevou
Dokonalá maškrta na sviatočné chvíle

Odporúčame ako sladkú bodku slávnostného menu

Tip: Odporúčame dezert pripravovať deň pred plánovanou oslavou.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


8 osôb

Cesto
2 balíčky kakaových Indiánok

Plnka
400 ml mlieka
2 balíčky vanilkového cukru
2 balíčky Zlatého klasu
250 g tvarohu
250 g masla
150 g práškového cukru
4 banány

Poleva
200 g čokolády na varenie
100 ml šľahačky

extra výbava
alobal

Pracovný postup

Z mlieka, cukru a zlatého klasu uvaríme hustý puding.
Pokiaľ puding chladne, vymiešame zmäknuté maslo s cukrom.
Do maslového krému zapracujeme, puding a tvaroh. Dôkladne premiešame.
Na alobal poukladáme keksy v troch radoch po 8 ks. Na keksy natrieme polovicu krému. Do stredného radu poukladáme olúpané banány a natrieme zvyšný krém.
Chytíme okraje alobalu z protiľahlých strán po dĺžke a vytvarujeme trojuholník. Konce spojíme a založíme.
Zabalený dezert necháme stuhnúť cez noc najlepšie v chladničke.
Na záver polejeme čokoládou roztopenou v šľahačke.
Zdroj: varenýpečeny.sk foto ZB
FacebookTwitterPinterest

Viac dezertov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia