Zabudol som hesloRegistrácia

Polievky (107)

Zoraď podľa:

Rýchla zeleninová polievka s ružičkovým kelom
Čerstvá petržlenová vňať zvýrazní jej lahodnú chuť

Polievka plná zeleniny tá pravá vôňa domova

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

350 g Koreňovej zeleniny ( mrkva, petržlen, kaleráb, zeler)
200 g Ružičkového kelu
3 PL Olivového oleja
1 l slepačieho bujónu ( alebo domáceho vývaru)
Soľ
Čierne korenie
Petržlenová vňať

Pracovný postup

Koreňovú zeleninu olúpeme a pokrájame nadrobno. Opečieme na olivovom oleji.
Dochutíme soľou a štipkou čierneho korenia.Podlejeme slepačím bujónom a varíme 20 - 25 minút do zmäknutia.
Na záver pridáme ružičkový kel a krátko povarime.
Pred servírovaním posypeme nakrájanou pretržlenovou vňaťou a dochutíme.
Zdroj: varenýpečeny.sk foto ZB
FacebookTwitterPinterest

Viac polievkových receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia