Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (71)

Zoraď podľa:

Pošírovaný losos s uhorkami a šafránovou omáčkou
Jednoduché a pri tom dokonalé!

Vyskúšajte dobroty z legendárneho Titanicu!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

losos
bobkový list
nové korenie
čierne korenie
soľ
mrkva
petržlen
šafrán
biele víno
šľahačka na varenie
maslo
cesnak
uhorka
kôpor
citrón

Pracovný postup

Z koreňovej zeleniny a korenín uvaríme zeleninový vývar.
Hotový vývar nalejeme do väčšej, plytkej nádoby, vložíme do ňho osolené a okorenené steaky z lososa a pri teplote 70 - 80 stupňov pošírujeme 8-10 minút.
Medzitým sa pustíme do šafránovej omáčky. Maslo rozpustíme, pridáme šafrán, cesnak, soľ, zalejeme šľahačkou a prevaríme.
Uhorku ošúpeme, očistíme od jadierok a naservírujeme na tanier. Dozdobíme kôprom a citrónom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia