Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (71)

Zoraď podľa:

Marinovaný losos s cviklou
Dokonalá chuťovka

Chcete očariť vašich blízkych? Tento losos je na to ako stvorený!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

losos
cviklová šťava
červený vinný ocot
cvikla červená
cvikla zlatá
créme fresh
reďkovka biela
reďkovka červená
špargľa
soľ
korenie
cukor

Pracovný postup

Lososa naložíme do marinády zo soli a cukru.
Po 2 hodinách ho umyjeme a naložíme do cviklovej šťavy.
Cviklovú šťavu dochutíme troškou soli, cukru a vínneho octu). Lososa v nej necháme marinovať 8 hodín.
Rybu vyberieme z nálevu a položíme na papierovú utierku, aby vyschla.
Servírujeme s creme fraiche, reďkovkou a marinovanou cviklou nakrájanou na kúsky alebo plátky.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia