Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (66)

Zoraď podľa:

Zubáč so špenátom a haluškami
Tak túto rybku si zamilujete!

Dochrumkava opečená rybka s lahodnými maslovými haluškami

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

5 porcií hotových halušiek
100 g masla
2 šalotky
2 strúčiky cesnaku
200 g listového baby špenátu
soľ
korenie
500 g zubáča – fileta
čerstvý estragón
petržlenová vňať

Pracovný postup

Halušky pripravíme klasickým spôsobom z múky , vajec, vody a soli ( môžeme pripraviť aj zemiakové halušky).
Na masle orestujeme nadrobno nakrájanú šalotku a cesnak.
Pridáme špenát a krátko podusíme ( max. 1 minútu).
Vmiešame uvarené halušky a dochutíme soľou a korením.
Rybu osušíme a opečieme najskôr kožou dole na troške masla.
Po otočení dochutíme soľou, korením a bylinkami.
Do chrumkava opečenú rybu podávame na haluškách so špenátom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia