Zabudol som hesloRegistrácia

Raňajky (148)

Zoraď podľa:

Domáci chlieb
Neverili by ste, aké to je jednoduché!

Nie je nad teplý domáci voňavý chlebík!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

75 g zemiaky
0,35 l vody
1 ČL medu
1 ČL bieleho balsamicového octu
1ČL soli
2 ČL rasce
22 g sušeného droždia
250 g celozrnnej múky
250 g hladkej múky

Pracovný postup

Zemiaky, vodu, med, ocot, soľ, rascu a droždie rozmixujeme v mixéri.
Vylejeme do misky, v ktorej máme pripravenú a zmiešanú múku.
Vymiesime cesto a rozdelíme na 2 rovnaké časti, z ktorých vytvarujeme bochníky.
Necháme 20 minút kysnúť v teple zakryté. Potom vložíme do predohriatej rúry na 190 stupňov a pečieme 16 minút.
Po upečení prikryjeme utierkou a necháme trocha vychladnúť.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac raňajkových receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia