Zabudol som hesloRegistrácia

Sladké (167)

Zoraď podľa:

Nudlfanc z Povrazníka
Krásny názov pre dokonalú maškrtu!

Odhaľte krásu tradičnej slovenskej kuchyne

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

1 balenie širokých rezancov
štipka soli
125 g masla
150 g práškového cukru
200 g mletých orechov
200 g slivkového lekváru

Pracovný postup

Rezance uvaríme v slanej, vriacej vode.
Scedíme ich a jednu tretinu vložíme do maslom vymastenej zapekacej misy.
Posypeme cukrom, orechami, pridáme pár lyžíc slivkového lekváru a zakryjeme druhou tretinou rezancov.
Opäť navrstvíme cukor, orechy a lekvár a prikryjeme poslednou vrstvou rezancov.
Polejeme zvyšným maslom, zacukrujeme a vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 170 stupňov cca 30 minút.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac sladkých receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia