03/03/2015
Lahodné hovädzie mäsko s fantastickou zeleninkou. Mňam.
24/03/2017
Nenáročná polievka, ktorú si môžete robiť iba na jar.
28/05/2016
Sú to rady starých mám, ale aj ako udržať potraviny čerstvé.
17/04/2016
Šéfkuchár Jozef Riska prezradil ich tajomstvo.
23/05/2016
Podľa odborníka nie je zdraviu škodlivý, hoci si to mnohí myslia.
10/01/2015
09/01/2015
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
Chimichurri je korenená bylinková omáčka doplnená kápiou, limetkovou šťavou a olivovým olejom. Pôvod je v Argentíne.
Ešte vám netečú slinky? Verte, budú! ;)
Leto bez grilovačky? Nehrozí! ;)
Chuť kozieho syra s grilovaným feniklom - no fantázia!
200 g kozieho syra
100 g feniklu
50 g šampiňónov
50 g papriky
30 g čakanky
soľ
korenie
olivový olej