Zabudol som hesloRegistrácia

Zeleninové (197)

Zoraď podľa:

Chalupárska hrianka
Toto sú chute leta ;)

Chrumkavý chlebík "posiaty" famóznou rajčinovou zmesou

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

400 g mixu paradajok
1 strúčik cesnaku
morská soľ
cukor
citrónová šťava
balsamico ocot
olivový olej
petržlenová vňať

Pracovný postup

Paradajky umyjeme a nadrobno nakrájame.
Pridáme pretlačený cesnak, štipku soli, pár kvapiek citrónovej šťavy, balsamico, olivový olej podľa chuti a nakoniec nadrobno pokrájanú petržlenovú vňatku.
Dôležité je nechať postáť aspoň 10-­20 minút, aby sa všetky chute prepojili.
Podávame na opečenom chlebíku.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov zo zeleniny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia