Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (371)

Zoraď podľa:

Norimberské klobásky na pive
S týmito klobáskami budete na party za kráľovnú!

Ochutnáte ich raz a už sa ich nevzdáte! ;)

Tip: Kozlov tip: Klobásky podávajte s opečeným krajcom chleba, ktorý nakoniec potrite strúčikom cesnaku a rozpolenou paradajkou tak, aby chlieb nasal šťavu z paradajky.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

920 g klobások
0,4 l svetlého piva Velkopopovický Kozel 10%
50 g olivového oleja
morská soľ
korenie
100 g červenej papriky
100 g žltej papriky
50 g jarnej cibuľky
100 g cibule
4 strúčiky cesnaku
100 g cherry paradajok
1 vetvička tymianu
1 menšia vetvička rozmarínu

Pracovný postup

Papriku nakrájame na kocky, cibuľu a cesnak na plátky.
Bielu časť jarnej cibuľky nakrájame na kolieska. Paradajky prekrojíme na polovicu.
Z vetvičky tymianu odtrhneme lístky a menšiu vetvičku rozmarínu pokrájame nadrobno.
V kameninovej miske na grile rozohrejeme olej a na ňom krátko opečieme klobásky.
Potom pridáme zeleninu bez paradajok.
Všetko krátko restujeme, pridáme paradajky a bylinky. Jemne osolíme a okoreníme. Polejeme pivom a približne 8 minút prevaríme na grile.
Zdroj: Velkopopovický Kozel
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia