Zabudol som hesloRegistrácia

Gril (49)

Zoraď podľa:

Grilované špízy z mletého mäsa
Skvelá pochuťka na posedenie s priateľmi

Vyskúšajte pokropiť pivom aj drevené uhlie alebo drevo, mäso sa dokonale prepečie a získa jemný pivný nádych

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2

125 ml svetlého piva Velkopopovický Kozel 10 %
250 g mletého mäsa
100 g anglickej slaniny
1 žemľa
1 syr Hermelín
1 vajíčko
1 lyžica strúhanky
mleté korenie
grilovacie korenie
olej

Pracovný postup

Mleté mäso zmiešame so žemľou máčanou v pive, nadrobno nakrájaným Hermelínom, žĺtkom, soľou a s korením.
Z bielkov vyšľaháme sneh, ktorý zľahka vmiešame do pripravenej zmesi. Ak je zmes riedka, môžeme ju zahustiť strúhankou.
Vytvoríme guľôčky, ktoré napichujeme na grilovacie ihly striedavo s cibuľou a plátkami slaniny.
Potrieme olejom, posypeme grilovacím korením a grilujeme.
Zdroj: pivovary Topvar
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia