12/02/2019
Pripravil ich šéfkuchár Peter Varga, ktorý pôsobí v Dubline.
10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
07/01/2015
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Recept finalistky šou MasterChef Anity Jassóovej.
Skvelé ragout a zemiaková placka - to je jednoducho dokonalá kombinácia!
Ľahko roztierateľná paštéta plná kvalitnej pečienky nielen pre milovníkov paštét a mäsových krémov !
Leto bez grilovačky? Nehrozí! ;)
Ochutnajte tradičnú malokarpatskú kuchyňu!
Tomu sa hovorí poriadny kabátik! ;)
Toto MUSÍTE vyskúšať!
Tip: Kozlov tip: Z vývaru z rebier môžete pripraviť omáčku. Zoberte z neho prebytočný tuk a prebytočnú tekutinu odvarte na požadovanú konzistenciu. Dávajte pozor, aby ste omáčku neodvarili príliš, bude potom príliš slaná. Podávajte k rebierkam.
1,8 kg bravčových rebier
soľ
korenie
Suroviny na vývar:
1,5 l tmavého piva Velkopopovický Kozel Čierny
1,5 l hydinového vývaru
10 g morskej soli
4 lyžice rastlinného oleja
2 cibule
6 strúčikov cesnaku
20 guľôčok čierneho korenia
10 guľôčok nového korenia
1 hviezdička badiánu
3 celé škorice
1 lyžica mletého zázvoru
5 sušených červených čili
papričiek