Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (72)

Zoraď podľa:

Kuracie krídelká Sweet & Sour
Jednoduché a neuveriteľne dobré!

Vyskúšajte kuracie krídelká trošku inak ;)

Tip: Kto má rád, môže do omáčky pridať aj sezam.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 - 8 osôb

30 ks kuracích krídel
5-6 strúčikov cesnaku
½ šálky octu
4 lyžice hnedého cukru
soľ
čierne korenie

Pracovný postup

Predhrejeme rúru na 175 stupňov.
Kuracie krídelká dáme na plochý plech.
V malej miske zmiešame ocot, hnedý cukor, cesnak (lisovaný), soľ a korenie.
Takto pripravenú zmes nalejeme na kuracie krídla a dáme piecť na 90 minút.
Po 90 minútach zvýšime teplotu na 200 stupňov a pečieme ešte 30 minút, kým omáčka skaramelizuje.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia