03/03/2015
Lahodné hovädzie mäsko s fantastickou zeleninkou. Mňam.
24/03/2017
Nenáročná polievka, ktorú si môžete robiť iba na jar.
28/05/2016
Sú to rady starých mám, ale aj ako udržať potraviny čerstvé.
17/04/2016
Šéfkuchár Jozef Riska prezradil ich tajomstvo.
23/05/2016
Podľa odborníka nie je zdraviu škodlivý, hoci si to mnohí myslia.
10/01/2015
09/01/2015
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
O tom, že aj muži vedia piecť nás presvedčil náš čitateľ Marek! Vyskúšate? ;)
Vyskúšajte túto bezlepkovú dobrotu od našej čitateľky Katky Pavlovičovej
V novom roku si s predsavzatím jesť menej sladkostí a kalórií nevystačíme. Skôr či neskôr podľahneme a chuť koláčika, či dezertu nás opantá. Pre odľahčenie výčitiek je tu CHALVA TYČINKA alebo domáca FIT tyčinka
Pripravovali sme tradičný americký koláč ku Dňu nezávislosti
Jablčná zmes:
5ks veľké jablko
½ šálky kryštálového cukru
2 lyžice hladkej múky
1 lyžička mletej škorice
1 lyžica citrónovej šťavy
Maslové cesto:
2 šálky múky
¾ lyžičky soli
200g maslo (izbovej teploty)
1ks vajce
2 lyžice studenej vody
1 lyžica bieleho octu
Posýpka:
1/3 šálky cukru
3/4 šálky hladkej múky
6 lyžíc masla