Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (68)

Zoraď podľa:

Rybacie fašírky s paradajkovou omáčkou
Pripravte deťom trochu iné fašírky! ;)

Nie je fašírka ako fašírka! A tieto sú jednoducho fantastické!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

400 g rybacieho mäsa (napr. pstruh)
4 vajíčka
100 g kukuričná múka
200 g červená cibuľa
3 strúčiky cesnaku
1 ČL tymiánu
olivový olej
morská soľ

Pracovný postup

Pstruha uvaríme v pare a vykostíme.
Malé kúsky pridáme k zmesi múky, vajíčok, pridáme červenú cibuľu nakrájanú na kocky, pretlačený cesnak, tymián, olivový olej a soľ.
Zo zmesi formujeme guličky, ktoré pečieme na vymastenom plechu na 180 stupňov cca 15-20 minút.
Podávať môžeme s paradajkovou omáčkou a knedľou.
Zdroj: relácia Zmena chutí
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia