Zabudol som hesloRegistrácia

Zeleninové (197)

Zoraď podľa:

Kalerábovo-kelový prívarok s klobásou
V Teleráne opäť kraľovala televízna svokra Gizka Oňová

Lacný a rýchly obed z varešky Gizky Oňovej

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

1 väčšia hlávku kelu
1-2 kaleráby
6-8 zemiakov
2 cibule
4 strúčiky cesnaku
2 KL rasce
2 KL majoránky
1 PL mletej červenej papriky
1/2 dl oleja
500 g paprikovej klobásy
soľ, korenie
2 PL škrobovej múky (Maizena)

Pracovný postup

Na oleji speníme nakrájanú cibuľu a cesnak.
Prisypeme rascu a na kocky nakrájanú klobásu.
Za stáleho miešania opekáme 2-3 minúty.
Pridáme červenú papriku a zalejeme 2 l vody.
Po zovretí vložíme do hrnca na kocky nakrájaný kaleráb, zemiaky a kel.
Osolíme, okoreníme a varíme do mäkka asi 30minút.
Maizenu vymiešame do hladka v 1/2 dl studenej vody a omáčku zahustíme.
Podávame s čerstvým chlebom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov zo zeleniny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia