Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (71)

Zoraď podľa:

Pečené ryby na morskej soli
Fantastický spôsob na pečenie rýb! Už len vyskúšať!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2 osoby

Na ryby:

2kg morskej soli
100g bylinky
1/2kg ryby
2 bielka

Na šalát:

fenikel
med
biela cibuľa
olivový olej
čerstvé bylinky
kôpor
soľ
čierne korenie

Pracovný postup

Morskú soľ zmiešame s dvoma vyšľahanými bielkami a jemne premiešame
Rybu osušíme a naplníme čerstvými bylinkami
Takto pripravenú rybu obalíme v soli a pečieme 20 minút pri teplote 220°C
Med, olivový olej, cibuľu a kôpor vymiešame do hladka na dresing, ktorým zalejeme najemno nakrájaný fenikel
Podávame s rybou
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia