Zabudol som hesloRegistrácia

Polievky (106)

Zoraď podľa:

Špargľový demikát
Bryndzová klasika v novom šate

Vyskúšajte osvedčenú klasiku trochu inak

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

250 g bryndze
220 ml kyslej smotany
1 cibuľa
50 g masla
2 zemiaky
700 ml zeleninového vývaru
200 g bielej špargle
1 ČL červenej papriky
1 ČL mletej rasce
soľ, čierne korenie
100 g gazdovskej slaninky
zelená špargľa

Pracovný postup

Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme na masle.
Pridáme mletú červenú papriku, rascu, špargľu, bryndzu a zemiaky nakrájané na malé kocky.
Premiešame a podlejeme zeleninovým vývarom.
Dochutíme soľou a čiernym korením, rozmixujeme, pomaly prilievame kyslú smotanu a necháme prevrieť.
Podávame s orestovanou slaninkou.
Zdroj: relácia Zmena chutí
FacebookTwitterPinterest

Viac polievkových receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia