Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (382)

Zoraď podľa:

Talianska frittata/ súťaž ITALIA GENUINE
Recept od vás pre vás :)

Zapečené špagety so zeleninou nám do súťaže poslala čitateľka Dominika

Tip: Miesto konzervy paradajok môžeme použiť paradajkovú omáčku a sušené paradajky.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

100 g špagiet
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
hrsť baby špenátu
1 malá cuketa / do 15 cm /
1 konzerva lúpaných paradajok
5 vajec
3 PL smotana
100 g parmezánu

Pracovný postup

V nádobe, ktorá sa dá použiť aj na sporák, aj do rúry, osmažíme na olivovom oleji pokrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme cuketu a necháme krátko osmažiť. Potom pridáme špenát, ktorý necháme len zavädnúť.
Špagety uvaríme al dente, scedíme a zmiešame s pokrájanými paradajkami aj so šťavou.
Krok 3
Špagety pridáme k zelenine, zamiešame.
Krok 4
Vyšľaháme vajíčka so smotanou, pridáme k špagetám a chvíľu povaríme.
Krok 5
Posypeme parmezánom a zapečieme v rúre asi 5 minút.
Krok 6
Môžeme krájať a podávať.
Zdroj: Dominika Vrľáková
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia