03/03/2015
Lahodné hovädzie mäsko s fantastickou zeleninkou. Mňam.
24/03/2017
Nenáročná polievka, ktorú si môžete robiť iba na jar.
28/05/2016
Sú to rady starých mám, ale aj ako udržať potraviny čerstvé.
17/04/2016
Šéfkuchár Jozef Riska prezradil ich tajomstvo.
23/05/2016
Podľa odborníka nie je zdraviu škodlivý, hoci si to mnohí myslia.
10/01/2015
09/01/2015
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
Recept finalistky šou MasterChef Anity Jassóovej.
Chimichurri je korenená bylinková omáčka doplnená kápiou, limetkovou šťavou a olivovým olejom. Pôvod je v Argentíne.
Toto jedlo si môžete robiť po celý rok, veď jahody kúpite aj v decembri.
Pripravíme ho tak, ako keby sme išli variť polievku s králikom a zeleninou.
Nezabudnite na to, že quinoa sa nesmie prevariť. Keď ju dáte na lyžičku, mala by vyzerať ako olúpané proso.
Ďalší recept z projektu TV Markíza Hýbsa v kuchyni s rozumom!
Ideálne je ich podávať so zemiaky s opečenou cibuľkou.
Hriešna dobrota na sviatočný deň :)
Lahodné šťavnaté mäsko s dokonalou prílohou!
Chutné fašírky pre vegetariánov, ktoré však určite zachutia aj milovníkom mäska :)
Ak máte trocha naviac času, určite si skúste pripraviť domáce vaječné cestoviny, výsledok bude stáť za to.
Lahodné krémové rizoto, šťavnaté mäsko a lahodná chuť tekvice
Tenučké cesto, paradajky, šunka, syr a bazalka kombinácia chutí, ktorú milujú malí aj veľkí
Neviete, čo na nedeľný obed? Čo tak túto lahodnú kotletu?
Taliani rozlišujú viac ako 300 druhov a tvarov cestovín, no v domácich podmienkach sú na prípravu najjednoduchšie ploché dlhé rezance, ktoré sa rozlišujú šírkou: Tagliatelle – so šírkou do 5 mm, Fettuccine – široké 6,5 mm, Papardelle – široké nad 1 cm. Pri ich výrobe si pomôžeme...
A ide sa grilovať!
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Odporúčame podávať so slivkovou omáčkou, ktorá dokonale vyladí chuť jedla.
Topinambur je skutočný elixír zdravia! Tak prečo z neho neurobiť napríklad..koláč?
Bezlepkové trhance od diváčky Katky Pavlovičovej
Najjednoduchší recept, prvýkrát som ho urobil keď som nemal viac času. Odvtedy je v rodine favorit, napísal nám Tomi.
Tomu sa hovorí preniesť vône mora na tanier! ;)
Jedlo inšpirované Talianskom a Stredomorím. Ozvláštnené kešu orieškami pochádzajúcimi z ďalekej Brazílie ;-).
Skvele chutia s brokolicou a cherry paradajkami pridal čitateľ Ladislav
Aj šišky môžu byť bezlepkové. Neveríte, vyskúšajte recept od vás pre vás, ktorý pridala Katka 123456
Jedno z mnohých predpoludní som premýšľala čo navariť. Po nakuknutí do chladničky a rýchlom zmapovaní ingrediencií ma napadol skvelý receptík. Je lacný,jednoduchý,rýchly a hlavne chutný,čo viac dodať.
Pri tomto recepte , nepotrebujete kečup ani paradajkovú šťavu. Carbonara to je vajíčko, prosciutto a smotana v lahodnej omáčke.
Zelerový šalát je skvelou alternatívou ku klasickému majonézovému šalatu. Ak si vo sviatočné dni doprajeme tento šalát, navaríme zdravo, chutne a naše telo obohatíme aj o zdraviu prospešné látky.
Vedeli ste, že krevety majú afrodiziakálne účinky? ;)
Losos sa považuje za jednu z najtučnejších rýb, ale pokiaľ ju nebudete vysmážať určite vám neuškodí. Najlepšie chutí pripravený jednoducho, na masle s bylinkami a citrónom. Môžete si ho pripraviť aj na Vianoce napríklad so zelerovým šalátom. Získate chutné a ľahké štedrovečerné ...
Zapečené špagety so zeleninou nám do súťaže poslala čitateľka Dominika
Tip: Miesto konzervy paradajok môžeme použiť paradajkovú omáčku a sušené paradajky.
100 g špagiet
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
hrsť baby špenátu
1 malá cuketa / do 15 cm /
1 konzerva lúpaných paradajok
5 vajec
3 PL smotana
100 g parmezánu