18/04/2018
Šéfkuchár Peter Bracho vysvetlil ako ju pripraviť, aby ste nemali pľuzgiere.
07/04/2017
Jarný recept z prvej pochutiny roku rastúcej vo voľnej prírode.
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
09/01/2015
Domáce talianske cestoviny. Ako prišli k názvu? V minulosti chodili v nedeľu kňazi na obedy k rodinám a gazdinám to už liezlo na nervy. Urobili hrubšie a väčšie cestoviny dúfajúc, že sa nimi kňazi udusia.
Podávať ho môžete samostatne ako hlavný chod, ale aj ako prílohu napríklad k mäsu pripravenému na spôsob Osso bucco podľa Mária Žužiča
Tomu sa hovorí preniesť vône mora na tanier! ;)
Pri tomto recepte , nepotrebujete kečup ani paradajkovú šťavu. Carbonara to je vajíčko, prosciutto a smotana v lahodnej omáčke.
Čo dnes na večeru? Čo tak fantastické domáce ravioli? Mňam!
Čo viac si vaše deti môžu priať? ;)
400 g špagiet
500 g mletého hovädzieho mäsa (môže byť aj zmes hovädzieho a bravčového)
vetvičky rozmarínu
2 ČL dijonskej horčice
strúhanka
oregano
1 vajíčko
soľ
korenie
olivový olej
čerstvá bazalka
1 stredne veľká cibuľa
3 strúčiky cesnaku
chilli paprička
2x400 g paradajky v konzerve
2 PL balsamica
parmezán