Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (70)

Zoraď podľa:

Letné kurča
A stačiť vám bude jeden veľký hrniec! :)

Gizka Oňová pripravila fantastické letné kurča!

Tip: Jedlo môžeme ozvláštniť pridaním 1 PL červeného Pesta

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

600 g kuracích prsíčok
250 g šampiňónov
50 g oleja
1 cibuľu
2 strúčiky cesnaku
250 g koreňovej zeleniny
1 papriku
3 paradajky
1 kaleráb
300 g makarónov (kolienok)
soľ
korenie
rasca
2 KL červenej papriky
petržlenová vňať

Pracovný postup

Na oleji speníme cibuľu a cesnak, pridáme na kocky nakrájané kuracie prsíčka, rascu a opekáme asi 5 minút.
Na tento základ prisypeme na kocky nakrájanú zeleninu, šampiňóny, soľ, korenie a červenú papriku a opekáme ďalších 5 minút.
Prilejeme 1,5 l vody a privedieme do varu.
Po 20 minútach prisypeme makaróny a dovaríme do mäkka.
Hotové jedlo posypeme petržlenovou vňaťou.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia