Zabudol som hesloRegistrácia

Zeleninové (187)

Zoraď podľa:

Špargľa na masle
Výborné jedlo či ľahká príloha

Ideálna na letné sparné dni

Tip: Špargľa je výborná, ako príloha, no môže sa podávať aj ako samostatné hlavné jedlo. Pre deti ju môžeme rozmixovať, pridať smotanu a máme skvelý špargľový krém.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2-4 osoby

balíček zelenej špargle
olivový olej
syr čedar
smotana na šľahanie
soľ
korenie
petržlen

Pracovný postup

Zelenú špargľu očistíme a dáme do slaného kúpeľa spariť domäkka.
Vodu zlejeme, pridáme trocha olivového oleja, jemne popražíme a podávame s roztopeným maslom.
Na záver do výpeku pridáme syr čedar, trocha smotany a tak si vyrobíme domácu holandskú omáčku ktoru špargľu polejeme.
Dosolíme, okoreníme a podávame.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov zo zeleniny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia