24/03/2017
Nenáročná polievka, ktorú si môžete robiť iba na jar.
03/03/2015
Lahodné hovädzie mäsko s fantastickou zeleninkou. Mňam.
28/05/2016
Sú to rady starých mám, ale aj ako udržať potraviny čerstvé.
17/04/2016
Šéfkuchár Jozef Riska prezradil ich tajomstvo.
23/05/2016
Podľa odborníka nie je zdraviu škodlivý, hoci si to mnohí myslia.
10/01/2015
09/01/2015
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
Náročnejšie na prípravu, ale chuť bude stáť za to.
Tradičný recept s tradičnou prílohou a vôbec vám nebude v ňom chýbať mäso.
Táto polievka sa hodí hlavne na chladnejšie ročné obdobia a je mimoriadne sýta.
Ďalší recept z projektu TV Markíza Hýbsa v kuchyni s rozumom!
Voňavé paradajky, bazalka, kozí syr a pancetta - čo viac si priať?
Z varešky šéfkuchára Martina Petríka.
Vyskúšajte paradajkovú kapustu s bravčovými kockami podľa Gizky Oňovej
Inšpirujte sa a vyskúšajte skvelý zeleninový tatarák z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma! ;)
Na prípravu neuveriteľne jednoduchá a rýchla, no vo výsledku efektná polievka s prekvapivou chuťou.
Máte doma cuketu a premýšľate,čo s ňou? Urobte si placky!
Ešte ste ju neskúšali? Treba to napraviť!
1500 g baklažánov
1200 g zemiakov
1500 g hovädzieho mletého mäsa
2 stredne veľké cibule
4 strúčiky cesnaku
200 g parmezánu
1 ½ konzervy krájaných paradajok
petržlenová vňať
soľ
čierne korenie
oregano
mletá sladká červená paprika
strúhanka
čistý panenský olivový olej
Na bešamel:
1 ½ l mlieka
7-8 polievkových lyžíc múky
2 vajcia
soľ
muškátový oriešok