Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (52)

Zoraď podľa:

Bravčová panenka na zelerovo-kalerábovej roláde
Vyskúšajte tradičné slovenské suroviny trošku netradične!

Podáva sa z pyré z pečeného petržlenu s hľuzovkovým olejom.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


1 - 2 osoby

200 g bravčovej panenky
2 vajcia
100 g zeleru
100 g kalerábu
300 g petržlenu
100 g cvikle
hľuzovkový olej
cesnak
soľ
korenie

Pracovný postup

Bravčovú panenku okoreníme, potrieme olivovým olejom a pečieme v rúre pri teplote 200 stupňov 12 minút.
Mäsko necháme odležať, osolíme a sprudka opečieme na oleji.
Kaleráb a zeler postrúhame, osolíme, okoreníme, pridáme vajce a upečieme v rúre na 180 stupňov do zlatista.
Necháme vychladnúť, poukladáme na to uvarenú a namarinovanú cviklu a zrolujeme.
Petržlen popicháme nožom a dáme upiecť do rúry.
Upečený mäkký petržlen vydlabeme a ešte krátko povaríme.
Rozmixujeme a dochutíme soľou a hľuzovkovým olejom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia