Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (383)

Zoraď podľa:

Teľacie guľky s bryndzovou krupicou a bylinkovou slaninkou
Vyskúšajte tradičné slovenské suroviny netradične!

Ručíme vám za to, že TOTO ste ešte nejedli! ;)

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


1 - 2 osoby

150 g teľacieho mäsa
1 vajce
50 g zemiakov
200 ml mlieka
200 g bryndze
50 g krupice
cesnak
čerstvé bylinky
soľ
korenie

Pracovný postup

Teľacie mäso posekáme alebo pomelieme, pridáme vajce soľ, bylinky a postrúhané zemiaky.
Zo zmesi robíme guľky, ktoré potom pečieme v rúre cca 20 min pri teplote 170 stupňov.
V mlieku rozmiešame bryndzu privedieme do varu a osolíme.
Prisypeme krupicu a varíme do zhustnutia.
Slaninku sprudka opečieme a posypeme bylinkami.
Podávame s teľacími guľkami.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia