Zabudol som hesloRegistrácia

Zeleninové (184)

Zoraď podľa:

Tatarák zo zeleniny "Kjopolo"
Zeleninový tatarák? Rozhodne áno!

Inšpirujte sa a vyskúšajte skvelý zeleninový tatarák z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma! ;)

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

1 baklažán
1 červená paprika
1 paradajka
100 g syru Feta
30 g vlašských orechov
1 viazanička petržlenovej vňate
10 cl extra panenského olivového oleja
100 g olív Kalamata

Pracovný postup

Na pekáč si dáme očistený baklažán, papriku a paradajky.
Pokvapkáme olivovým olejom, dáme do rúry a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 20 minút.
Vyberieme, necháme vychladnúť a rozmixujeme mixérom na hladkú hmotu.
Túto zmes ochutíme olivovým olejom, nasekanou petržlenovou vňaťou, pretlačeným cesnakom, soľou, korením a najemno nasekanými vlašskými orechami.
Servírujeme s feta syrom, olivami a čerstvým pečivom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, Tím kuchárov reštaurácie Ako doma, foto: Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov zo zeleniny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia